Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Microbial community changes induced by a newly isolated salt-tolerant Tetragenococcus muriaticus improve the volatile flavor formation in low-salt fish sauce
 
 
Titel: Microbial community changes induced by a newly isolated salt-tolerant Tetragenococcus muriaticus improve the volatile flavor formation in low-salt fish sauce
Auteur: Li, Chunsheng
Li, Wenjing
Li, Laihao
Chen, Shengjun
Wu, Yanyan
Qi, Bo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland