Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Effects of microbial community structure and its co-occurrence on the dynamic changes of physicochemical properties and free amino acids in the Cantonese soy sauce fermentation process
 
 
Titel: Effects of microbial community structure and its co-occurrence on the dynamic changes of physicochemical properties and free amino acids in the Cantonese soy sauce fermentation process
Auteur: Kuang, Xiaoxian
Su, Hantao
Li, Weixin
Lin, Lizhao
Lin, Weifeng
Luo, Lixin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland