Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Edible qualities, microbial compositions and volatile compounds in fresh fermented rice noodles fermented with different starter cultures
 
 
Titel: Edible qualities, microbial compositions and volatile compounds in fresh fermented rice noodles fermented with different starter cultures
Auteur: Wang, Aixia
Xiao, Tianzhen
Xi, Huihan
Qin, Wanyu
He, Yue
Nie, Mengzi
Chen, Zhiying
Wang, Lili
Liu, Liya
Wang, Fengzhong
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland