Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: Impact on structure and enzymatic hydrolysis
 
 
Titel: Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: Impact on structure and enzymatic hydrolysis
Auteur: Capela, Arthur Pompilio da
Tribst, Alline Artigiani Lima
Augusto, Pedro Esteves Duarte
Leite JĂșnior, Bruno Ricardo de Castro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland