Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound accelerates pickling of reduced-sodium salted duck eggs: An insight into the effect on physicochemical, textural and structural properties
 
 
Titel: Ultrasound accelerates pickling of reduced-sodium salted duck eggs: An insight into the effect on physicochemical, textural and structural properties
Auteur: Yu, Zhihui
Guo, Haoran
Liu, Chen
Wang, Rui
Zhang, Lixin
Zhang, Xiaoyu
Chen, Yisheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland