Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effects of heat treatment on protein molecular structure and in vitro digestion in whole soybeans with different moisture content
 
 
Titel: Effects of heat treatment on protein molecular structure and in vitro digestion in whole soybeans with different moisture content
Auteur: Zhang, Jiayu
Wang, Jing
Li, Mengdi
Guo, Shuntang
Lv, Ying
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland