Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Formulation and physicochemical stability of oil-in-water nanoemulsion loaded with α-terpineol as flavor oil using Quillaja saponins as natural emulsifier
 
 
Titel: Formulation and physicochemical stability of oil-in-water nanoemulsion loaded with α-terpineol as flavor oil using Quillaja saponins as natural emulsifier
Auteur: de Oliveira Felipe, Lorena
Lemos Bicas, Juliano
Bouhoute, Meryem
Vodo, Sekove
Taarji, Noamane
Nakajima, Mitsutoshi
Neves, Marcos A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland