Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds and core functional microorganisms in different aroma types of Liupao tea
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds and core functional microorganisms in different aroma types of Liupao tea
Auteur: Li, Qin
Hong, Xin
Zheng, Xuexue
Xu, Yongquan
Lai, Xiumei
Teng, Cuiqin
Wu, Wenliang
Huang, Jianan
Liu, Zhonghua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland