Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of aldehydes with green odor in soy products during fermentation with Lycoperdon pyriforme and analysis of their degradation products
 
 
Titel: Reduction of aldehydes with green odor in soy products during fermentation with Lycoperdon pyriforme and analysis of their degradation products
Auteur: Nedele, Ann-Kathrin
Schiebelbein, Raphaela
Bär, Alessa
Kaup, Anne
Zhang, Yanyan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland