Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Buffering capacity of wet texturized plant proteins in comparison to pork meat
 
 
Titel: Buffering capacity of wet texturized plant proteins in comparison to pork meat
Auteur: Ebert, Sandra
Baune, Marie-Christin
Broucke, Keshia
Royen, Geert Van
Terjung, Nino
Gibis, Monika
Weiss, Jochen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 150 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland