Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the main ingredients of the fermented food, kimchi, on bacterial composition and metabolite profile
 
 
Titel: Effects of the main ingredients of the fermented food, kimchi, on bacterial composition and metabolite profile
Auteur: Song, Hye Seon
Lee, Se Hee
Ahn, Seung Woo
Kim, Joon Yong
Rhee, Jin-Kyu
Roh, Seong Woon
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland