Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of extrusion and turmeric addition on phenolic compounds and kafirin properties in tannin and tannin-free sorghum
 
 
Titel: Effect of extrusion and turmeric addition on phenolic compounds and kafirin properties in tannin and tannin-free sorghum
Auteur: D'Almeida, Carolina Thomaz dos Santos
Mameri, Hamza
Menezes, Neuri dos Santos
de Carvalho, Carlos Wanderlei Piler
Queiroz, Valeria Aparecida Vieira
Cameron, L.C.
Morel, Marie-Hélène
Takeiti, Cristina Yoshie
Ferreira, Mariana Simões Larraz
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland