Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Mastication of crisp bread: Role of bread texture and structure on texture perception
 
 
Titel: Mastication of crisp bread: Role of bread texture and structure on texture perception
Auteur: Aleixandre, Andrea
Benavent-Gil, Yaiza
Velickova, Elena
Rosell, Cristina M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland