Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Comparative characterization of lipids and volatile compounds of Beijing Heiliu and Laiwu Chinese black pork as markers
 
 
Titel: Comparative characterization of lipids and volatile compounds of Beijing Heiliu and Laiwu Chinese black pork as markers
Auteur: Li, Jing
Zhang, Jiaqi
Yang, Yuanyuan
Zhu, Jiawei
He, Weizhao
Zhao, Qingyu
Tang, Chaohua
Qin, Yuchang
Zhang, Junmin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland