Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Changes in taste substances during fermentation of fish sauce and the correlation with protease activity
 
 
Titel: Changes in taste substances during fermentation of fish sauce and the correlation with protease activity
Auteur: Zhu, Wenhui
Luan, Hongwei
Bu, Ying
Li, Jianrong
Li, Xuepeng
Zhang, Yuyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland