Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and drying of water-in-oil-in-water (W/O/W) double emulsion to encapsulate soy peptides
 
 
Titel: Preparation and drying of water-in-oil-in-water (W/O/W) double emulsion to encapsulate soy peptides
Auteur: Ying, Xin
Gao, Jiaxing
Lu, Jing
Ma, Changlu
Lv, Jiaping
Adhikari, Benu
Wang, Bo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland