Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Functional properties of Lactobacillus casei C24 improved by microencapsulation using multilayer double emulsion
 
 
Titel: Functional properties of Lactobacillus casei C24 improved by microencapsulation using multilayer double emulsion
Auteur: Beldarrain-Iznaga, Tatiana
Villalobos-Carvajal, Ricardo
Sevillano-Armesto, Eva
Leiva-Vega, Javier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland