Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Functionalization of whey protein isolate fortified with blackcurrant concentrate by spray-drying and freeze-drying strategies
 
 
Titel: Functionalization of whey protein isolate fortified with blackcurrant concentrate by spray-drying and freeze-drying strategies
Auteur: Wu, Gang
Hui, Xiaodan
Mu, Jianlou
Brennan, Margaret A.
Brennan, Charles S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland