Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Influence of microwave bag vs. conventional microwave cooking on phytochemicals of industrially and domestically processed broccoli
 
 
Titel: Influence of microwave bag vs. conventional microwave cooking on phytochemicals of industrially and domestically processed broccoli
Auteur: Paulsen, Erika
Moreno, Diego A.
Periago, Paula M.
Lema, Patricia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland