Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Effects of using different O2 scavengers on the qualitative attributes of bifidus yogurt during refrigerated storage
 
 
Titel: Effects of using different O2 scavengers on the qualitative attributes of bifidus yogurt during refrigerated storage
Auteur: Norouzbeigi, Sahar
Vahid-Dastjerdi, Leily
Yekta, Reza
Farhoodi, Mehdi
Mortazavian, Amir M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland