Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, functional and structural characteristics of grains, flour and protein isolates of Indian quinoa lines
 
 
Titel: Physicochemical, functional and structural characteristics of grains, flour and protein isolates of Indian quinoa lines
Auteur: Ghumman, Atinder
Mudgal, Swasti
Singh, Narpinder
Ranjan, Brajesh
Kaur, Amritpal
Rana, Jai Chand
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland