Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Paraprobiotic obtained by ohmic heating added in whey-grape juice drink is effective to control postprandial glycemia in healthy adults
 
 
Titel: Paraprobiotic obtained by ohmic heating added in whey-grape juice drink is effective to control postprandial glycemia in healthy adults
Auteur: Barros, Cássia P.
Grom, Laís C.
Guimarães, Jonas T.
Balthazar, Celso F.
Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Almada, Caroline N.
Pimentel, Tatiana C.
Venâncio, Elisa L.
Collopy Junior, Itallo
Maciel, Paula M.C.
Freitas, Mônica Q.
Esmerino, Erick A.
Silva, Márcia C.
Duarte, Maria Carmela K.H.
Sant'Ana, Anderson S.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland