Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different thermal temperatures on the shelf life and microbial diversity of Dezhou-braised chicken
 
 
Titel: Effects of different thermal temperatures on the shelf life and microbial diversity of Dezhou-braised chicken
Auteur: Wang, Zhaoming
Shi, Yuzhu
Zhou, Kai
Zhou, Hui
Li, Xinfu
Li, Cong
Wang, Zhaobin
Xu, Baocai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland