Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking and in vitro digestion on the peptide profile of chicken breast muscle and antioxidant and alcohol dehydrogenase stabilization activity
 
 
Titel: Effect of cooking and in vitro digestion on the peptide profile of chicken breast muscle and antioxidant and alcohol dehydrogenase stabilization activity
Auteur: Xiao, Chuqiao
Toldrá, Fidel
Zhou, Feibai
Gallego, Marta
Zhao, Mouming
Mora, Leticia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland