Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Thermal properties and volatile compounds profile of commercial dark-chocolates from different genotypes of cocoa beans (Theobroma cacao L.) from Latin America
 
 
Titel: Thermal properties and volatile compounds profile of commercial dark-chocolates from different genotypes of cocoa beans (Theobroma cacao L.) from Latin America
Auteur: Calva-Estrada, S.J.
Utrilla-Vázquez, M.
Vallejo-Cardona, A.
Roblero-Pérez, D.B.
Lugo-Cervantes, E.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland