Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Gelling behavior of bio-tofu coagulated by microbial transglutaminase combined with lactic acid bacteria
 
 
Titel: Gelling behavior of bio-tofu coagulated by microbial transglutaminase combined with lactic acid bacteria
Auteur: Xing, Guangliang
Giosafatto, Concetta Valeria Lucia
Carpentieri, Andrea
Pasquino, Rossana
Dong, Mingsheng
Mariniello, Loredana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland