Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Dulce de leche submitted to ohmic heating treatment: Consumer sensory profile using preferred attribute elicitation (PAE) and temporal check-all-that-apply (TCATA)
 
 
Titel: Dulce de leche submitted to ohmic heating treatment: Consumer sensory profile using preferred attribute elicitation (PAE) and temporal check-all-that-apply (TCATA)
Auteur: Silva, Ramon
Rocha, Ramon S.
Guimarães, Jonas T.
Balthazar, Celso F.
Hugo Scudino,
Ramos, Gustavo Luís P.A.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia C.
Henrique F. Silva, Paulo
Duarte, Maria Carmela K.H.
Freitas, Mônica Q.
Cruz, Adriano G.
Esmerino, Erick. A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland