Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Potential of resveratrol in mitigating advanced glycation end-products formed in baked milk and baked yogurt
 
 
Titel: Potential of resveratrol in mitigating advanced glycation end-products formed in baked milk and baked yogurt
Auteur: Yu, Hang
Zhong, Qili
Guo, Yahui
Xie, Yunfei
Cheng, Yuliang
Yao, Weirong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland