Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Peptide profile and angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of Prato cheese with salt reduction and Lactobacillus helveticus as an adjunct culture
 
 
Titel: Peptide profile and angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of Prato cheese with salt reduction and Lactobacillus helveticus as an adjunct culture
Auteur: Baptista, Débora Parra
Negrão, Fernanda
Eberlin, Marcos Nogueira
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland