Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of aroma perception on taste and mouthfeel dimensions of red wines: Correlation of sensory and chemical measurements
 
 
Titel: Effect of aroma perception on taste and mouthfeel dimensions of red wines: Correlation of sensory and chemical measurements
Auteur: Sáenz-Navajas, María-Pilar
Ferrero-del-Teso, Sara
Jeffery, David W.
Ferreira, Vicente
Fernández-Zurbano, Purificación
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland