Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 72 gevonden artikelen
 
 
  The impact of food-grade carrageenans and consumer age on the in vitro proteolysis of whey proteins
 
 
Titel: The impact of food-grade carrageenans and consumer age on the in vitro proteolysis of whey proteins
Auteur: David, Shlomit
Wojciechowska, Aleksandra
Portmann, Reto
Shpigelman, Avi
Lesmes, Uri
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland