Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Sensory properties and metabolomic profiles of dry-cured ham during the ripening process
 
 
Titel: Sensory properties and metabolomic profiles of dry-cured ham during the ripening process
Auteur: Sugimoto, Masahiro
Sugawara, Tetsuya
Obiya, Shinichi
Enomoto, Ayame
Kaneko, Miku
Ota, Sana
Soga, Tomoyoshi
Tomita, Masaru
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland