Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 46 gevonden artikelen
 
 
  The potential of the pecan nut cake as an ingredient for the food industry
 
 
Titel: The potential of the pecan nut cake as an ingredient for the food industry
Auteur: Maciel, Laércio Galvão
Ribeiro, Flávia Letícia
Teixeira, Gerson Lopes
Molognoni, Luciano
Nascimento dos Santos, Jacson
Larroza Nunes, Itaciara
Mara Block, Jane
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland