Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria fermentation to exploit the nutritional potential of Mediterranean faba bean local biotypes
 
 
Titel: Lactic acid bacteria fermentation to exploit the nutritional potential of Mediterranean faba bean local biotypes
Auteur: Verni, Michela
De Mastro, Giuseppe
De Cillis, Francesca
Gobbetti, Marco
Rizzello, Carlo Giuseppe
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 125 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland