Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Interactions of preservatives in meat processing: Formation of carcinogenic compounds, analytical methods, and inhibitory agents
 
 
Titel: Interactions of preservatives in meat processing: Formation of carcinogenic compounds, analytical methods, and inhibitory agents
Auteur: Molognoni, Luciano
Daguer, Heitor
Motta, Gabriel Emiliano
Merlo, Thais Cardoso
Lindner, Juliano De Dea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 125 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland