Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Aroma profile of rice varieties by a novel SPME method able to maximize 2-acetyl-1-pyrroline and minimize hexanal extraction
 
 
Titel: Aroma profile of rice varieties by a novel SPME method able to maximize 2-acetyl-1-pyrroline and minimize hexanal extraction
Auteur: Dias, L.G.
Duarte, G.H.B.
Mariutti, L.R.B.
Bragagnolo, N.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 550-558
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland