Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Processing raspberry-flavored whey drink using ohmic heating: Physical, thermal and microstructural considerations
 
 
Titel: Processing raspberry-flavored whey drink using ohmic heating: Physical, thermal and microstructural considerations
Auteur: Ferreira, Marcus Vinicius S.
Cappato, Leandro P.
Silva, Ramon
Rocha, Ramon S.
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria Inês B.
Esmerino, Erick A.
Freitas, Mônica Q.
Bissagio, Rodrigo C.
Ranadheera, Senaka
Raices, Renata S.L.
Silva, Marcia C.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 20-26
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland