Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Peptide profile of Camembert-type cheese: Effect of heat treatment and adjunct culture Lactobacillus rhamnosus GG
 
 
Titel: Peptide profile of Camembert-type cheese: Effect of heat treatment and adjunct culture Lactobacillus rhamnosus GG
Auteur: Galli, Bruno Domingues
Baptista, Débora Parra
Cavalheiro, Flávia Giacometti
Negrão, Fernanda
Eberlin, Marcos Nogueira
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 393-402
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland