Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “A peptidomic approach of meat protein degradation in a low-sodium fermented sausage model using autochthonous starter cultures” [Food Research International 109 (2018), 368–379]
 
 
Titel: Corrigendum to “A peptidomic approach of meat protein degradation in a low-sodium fermented sausage model using autochthonous starter cultures” [Food Research International 109 (2018), 368–379]
Auteur: de Almeida, Marcio Aurélio
Saldaña Villa, Erick
da Silva Pinto, Jair Sebastião
Palacios, Jorge
Contreras-Castillo, Carmen Josefina
Sentandreu, Miguel Angel
Fadda, Silvina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 810
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland