Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Blackberry (Rubus ulmifolius Schott): Chemical composition, phenolic compounds and antioxidant capacity in two edible stages
 
 
Titel: Blackberry (Rubus ulmifolius Schott): Chemical composition, phenolic compounds and antioxidant capacity in two edible stages
Auteur: Schulz, Mayara
Seraglio, Siluana Katia Tischer
Della Betta, Fabiana
Nehring, Priscila
Valese, Andressa Camargo
Daguer, Heitor
Gonzaga, Luciano Valdemiro
Costa, Ana Carolina Oliveira
Fett, Roseane
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 627-634
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland