Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Influence of casein on the formation of whey protein microparticles obtained by dry heating at an alkaline pH
 
 
Titel: Influence of casein on the formation of whey protein microparticles obtained by dry heating at an alkaline pH
Auteur: Schong, Elise
Famelart, Marie-Hélène
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 96-104
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland