Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Difference in microbial community and taste compounds between Mucor-type and Aspergillus-type Douchi during koji-making
 
 
Titel: Difference in microbial community and taste compounds between Mucor-type and Aspergillus-type Douchi during koji-making
Auteur: He, Bin
Li, Haoran
Hu, Zhihong
Zhang, Yihan
Sun, Min
Qiu, Shangkun
Zeng, Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 136-143
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland