Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Formation and characterization of tannic acid/beta-glucan complexes: Influence of pH, ionic strength, and temperature
 
 
Titel: Formation and characterization of tannic acid/beta-glucan complexes: Influence of pH, ionic strength, and temperature
Auteur: Li, Ruyi
Zeng, Zicong
Fu, Guiming
Wan, Yin
Liu, Chengmei
McClements, David Julian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 748-755
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland