Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the impact of supercritical-CO2 pressure on the recovery and quality of oil from “horchata” by-products: Fatty acid profile, α-tocopherol, phenolic compounds, and lipid oxidation parameters
 
 
Titel: Evaluating the impact of supercritical-CO2 pressure on the recovery and quality of oil from “horchata” by-products: Fatty acid profile, α-tocopherol, phenolic compounds, and lipid oxidation parameters
Auteur: Roselló-Soto, Elena
Barba, Francisco J.
Lorenzo, Jose M.
Dominguez, Rubén
Pateiro, Mirian
Mañes, Jordi
Moltó, Juan Carlos
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 888-894
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland