Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation and release of egg white protein in alginate microgels: Impact of pH and thermal treatment
 
 
Titel: Encapsulation and release of egg white protein in alginate microgels: Impact of pH and thermal treatment
Auteur: Su, Yujie
Gu, Luping
Zhang, Zipei
Chang, Cuihua
Li, Junhua
McClements, David Julian
Yang, Yanjun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 305-311
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland