Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between volatile compounds and consumer-based sensory characteristics of bacon smoked with different Brazilian woods
 
 
Titel: Relationship between volatile compounds and consumer-based sensory characteristics of bacon smoked with different Brazilian woods
Auteur: Saldaña, Erick
Saldarriaga, Luiz
Cabrera, Jorge
Siche, Raúl
Behrens, Jorge H.
Selani, Miriam M.
de Almeida, Marcio A.
Silva, Luciana Duque
Silva Pinto, Jair S.
Contreras-Castillo, Carmen J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 839-849
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland