Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Relation of quality and sensory perception with changes in free amino acids of thawed seabream (Sparus aurata)
 
 
Titel: Relation of quality and sensory perception with changes in free amino acids of thawed seabream (Sparus aurata)
Auteur: Calanche, Juan
Tomas, Ana
Martinez, Silvia
Jover, Miguel
Alonso, Verónica
Roncalés, Pedro
Beltrán, José A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 126-134
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland