Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced gelation of mixtures of micellar caseins and plant proteins in aqueous solution
 
 
Titel: Heat-induced gelation of mixtures of micellar caseins and plant proteins in aqueous solution
Auteur: Silva, Juliana V.C.
Cochereau, Rémy
Schmitt, Christophe
Chassenieux, Christophe
Nicolai, Taco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1135-1143
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland