Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Functional, rheological, microstructural and antioxidant properties of quinoa flour in dispersions as influenced by particle size
 
 
Titel: Functional, rheological, microstructural and antioxidant properties of quinoa flour in dispersions as influenced by particle size
Auteur: Ahmed, Jasim
Thomas, Linu
Arfat, Yasir Ali
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 302-311
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland