Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different homogenisation methods and UHT processing on the stability of pea protein emulsion
 
 
Titel: Effect of different homogenisation methods and UHT processing on the stability of pea protein emulsion
Auteur: Qamar, Sadia
Bhandari, Bhesh
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1374-1385
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland